Ne puteti adresa orice intrebare sunandu-ne la telefon 0746.351.234 sau contactandu-ne prin Formularul de Contact din siteINTREBARI:
 • Ce se intampla daca scadenta verificarii a expirat deja?

  Sunteti in ilegalitate cu instalatia de utilizare gaze, furnizorul poate intrerupe oricand furnizarea gazului la locatia dvs, trebuie de urgenta sa contactati o firma autorizata, asa cum este ESGAZ MONTAJ pentru a efectua verificarea/revizia. In cazul debransarii veti fi nevoit sa faceti REVIZIE si sa achitati o taxa de reconectare la EON in valoare de 127 lei.

 • Am un aragaz, o centrala si o soba pe gaz, pe care nu o folosesc, doar as vrea sa o pastrez pentru orice eventualitate. Cat costa verificarea?

  Sunt 3 puncte de ardere, deci se va factura 135 lei – verificare 3 pct de ardere. Robinetul de la arzatorul sobei va fi sigilat in cazul in care nu aveti adeverinta de coserit in termenul de valabilitate. Daca aveti adeverinta de coserit valabila, soba poate fi folosita.

 • Ce modalitati de plata am?

  Se poate achita contravaloarea serviciilor prestate de noi pe loc angajatului (cash) si primiti factura si chitanta, sau pentru a va usura plata puteti achita online sau la banca in contul nostru pe care il gasiti pe factura si in contractul de prestari servicii , in termen de maxim 15 zile de la facturare. Pentru clientii din Piatra Neamt, puteti achita la sediul firmei str. M. Eminescu nr. 31, bl.31, scara b, parte, ap.15, vis-a-vis de Judecatoria din Piatra Neamt.

 • Ma grabesc, plec din tara si imi expira verificarea. puteti veni in cursul zilei de azi?

  Pentru orice programare facuta pana la ora 16, echipele noastre pot ajunge in cursul aceleiasi zile, fara a percepe taxa de urgegenta. Doar pentru programare dupa ora 16, cu executie in aceeasi zi si in zilele de sambata si duminica se percepe aceasta taxa, in valoare de 100 lei

 • Cred ca am scapari de gaze in casa, miroase a gaz, verificarea este in termen, cum procedez?

  In urma solicitarii ferme din partea dvs, echipele ESGAZ MONTAJ se vor deplasa de urgenta la locatie si vor remedia scaparile de gaze. Nu se face fisa de verificare, doar proces verbal de reparatie si situatie de plata, se emite factura si chitanta.

 • Muncitorii de la esgaz au fost la vecina mea la verificare instalatie gaze, dar la mine nu au ajuns, si eu am scadenta tot odata cu ea. cum procedez?

  Conform legii, beneficiarul este obligat sa se ingrijeasca de efectuarea la scadenta a verificarii instalatiei gaze. In consecinta, nu trebuie sa asteptati sa venim noi la usa dvs, trebuie sa va faceti programare la ESGAZ MONTAJ, prin telefon sau prin formularul de contact. Va asteptam !

 • Unde pot vedea cand imi expira verificarea instalatiei de gaze?

  Cel mai rapid, va uitati pe orice factura de consum gaz, de la furnizorul dvs (E.ON) , pe ultimul rand, imediat dupa suma de plata, sau folositi formularul de contact si revenim noi cu un raspuns

 • Cand trebuie sa imi fac verificarea/revizia

  Verificarea se face obligatoriu la 2 ani, iar revizia la 10 ani. Revizia tine loc si de verificare, dar doar 2 ani de la data prestarii

 • Am efectuat verificarea cu ESGAZ MONTAJ, cand o sa vad actualizarea scadentei pe factura de consum gaz de la E.ON?

  Veti vedea scadenta actualizata pe factura E.ON in factura din luna urmatoare a lunii efectuarii serviciului (Ex: 15.octombrie.2019 executie verificare > se modifica pe factura E.ON in factura din decembrie, aferenta consumului pe luna noiembrie)

 • Cand se inregistreaza la E.ON verificarea?

  Conform legii, in termen de maxim 5 zile de la prestarea serviciului

 • Este obligatoriu senzorul de gaz si electrovana?

  Da, este obligatoriu conform legislatiei, in incaperile ce au consumatori de gaze si care au geam termopan. Va recomandam senzorul PRIMATECH pe care il comercializaza si il monteaza ESGAZ MONTAJ

 • Am o pensie foarte mica, exista reduceri pentru pensionari ?

  Da, exista, pentru ca noi intelegem anumite situatii sociale, dar va rugam sa contactati societatea ESGAZ MONTAJ la telefon 0746351234 si veti primi o oferta personalizata.

 • Termeni si Conditii G.D.P.R. Despre cookies

  ©2019 Esgaz Montaj SRL - Firma gaze
  Realizare website NETVision System